Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Tip na svieži dezert plný ovocia: Prekvapte najbližších piškótovou pochúťkou

01.07.2014 Casprezeny.sk

V teple nemáte chuť na ťažké krémové koláčiky? Doprajte si tento svieži lahodný dezert plný ovocia, šľahačky a tvarohu.

Vyskúšajte recept na piškótovú pochúťku. Vyskúšajte recept na piškótovú pochúťku.

500 g tvarohu vymiešame so 100 g práškového a s 2 balíčkami vanilínového cukru. 200 ml smotany vyšľaháme a opatrne zapracujeme do tvarohovej masy. 10 g želatíny namočíme do studenej vody, po napučaní vyžmýkame, rozpustíme a zapracujeme do tvarohovosmotanovej zmesi.

Na dno tortovej formy poukladáme vrstvu piškót namočených v káve, polovicu krému, očistené a na menšie kúsky nakrájané jahody a zvyšok krému. Formu dáme na niekoľko hodín stuhnúť do chladničky. Pred podávaním nakrájame na kúsky a posypeme kakaom. Ozdobíme jahodami.

Tlačiť Diskusia