Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Tri dôvody, prečo musíte zviazať kura pred pečením: Výsledok vás prekvapí!

05.09.2014 Casprezeny.sk

Ak ste sa niekedy čudovali, prečo treba kura pred pečením zviazať, tu sú hneď tri dôvody. Vďaka nemu sa vám pečené kura vždy podarí.

S našimi radami bude vaše pečené kura nielen chutné, ale bude aj dobre vyzerať. S našimi radami bude vaše pečené kura nielen chutné, ale bude aj dobre vyzerať.

Zväzovanie mäsa pred pečením, teda takzvané drezírovanie má hneď tri dôvody:

1. Zviazané kura sa rovnomernejšie a dôkladnejšie prepečie a zároveň sa nevysuší.

2. Takto zviazané mäso sa tiež ľahšie vkladá do rúry.

3. A nakoniec aj výsledok vyzerá omnoho estetickejšie.

Ako na to?

Pre zväzovanie hydiny používame kuchynskú niť, ktorá je bežne dostať v domácich potrebách. Pre najlepší výsledok zväzujeme nohy k sebe a krídla k trupu.

Tlačiť Diskusia (2)
Focus Media