Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

3 triky pre jemné a šťavnaté rezne: Odteraz ich robte jednoducho, ale celkom inak!

26.10.2014 Casprezeny.sk

Čo robiť, aby boli vaše rezne jemnejšie a šťavnatejšie? Tieto jednoduché triky si budete pochvaľovať!

Čo robiť, aby boli vaše rezne najchutnejšie? Čo robiť, aby boli vaše rezne najchutnejšie?

Vaše rezne

● budú jemnejšie, keď ich pred opekaním jemne vyklepete. Najlepšie medzi dvoma fóliami,

● chutiť ešte aromatickejšie, keď ich namiesto vo vajciach obalíte v citrónovej šťave,

● jemné a šťavnaté, keď ich obalíte v zmesi žĺtka, kondenzovaného mlieka, korenia a horčice a až potom v strúhanke.

Tlačiť Diskusia
Focus Media