Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Nechcete, aby rezne pri vyprážaní nasali priveľa tuku? Vyskúšajte tento jednoduchý trik!

18.02.2015 Casprezeny.sk

Ak nechcete, aby klasické rezne v trojobale pri vyprážaní nasali priveľa tuku, stačí použiť tento jednoduchý trik.

Čo robiť, aby rezne nenasali priveľa tuku? 3 obrázky vo fotogalérii Zdroj: shutterstock Čo robiť, aby rezne nenasali priveľa tuku?

Pred obaľovaním strúhanku stačí mierne navlhčiť. Prípadne rezne obalíme v múke, vajci, strúhanke a nakoniec v rozšľahanom bielku.

Strúhanka bude lepšie držať, nebude opadávať a nebude sa pripaľovať. Výsledok zároveň nebude taký mastný a mäso bude krehkejšie.

Slovenský rezeň 3 obrázky vo fotogalérii Zdroj: Život Slovenský rezeň

Tlačiť Diskusia (1)
Focus Media