Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Marhuľový kečup je výborný ku grilovanému mäsku: S touto špecialitou to bude celkom iný zážitok!

29.08.2015 Casprezeny.sk

Už ste niekedy ochutnali marhuľový kečup? Oplatí sa! Vychutnajte si grilované mäsko trochu inak.

Marhuľový kečup Marhuľový kečup

Ako na to?


2 poháre po 500 ml

500 g marhúľ umyjeme, rozpolíme, vyberieme kôstky a dužinu nakrájame na kocky. 3 feferónky rozpolíme a nasekáme.

1 cibuľu a 1 strúčik cesnaku ošúpeme, nasekáme, opečieme na 2 PL oleja a podusíme.

Pridáme feferónky, ovocie a dusíme asi 2 minúty.

Prilejeme 200 ml bieleho vínneho octu, ochutíme soľou a korením a prikryté varíme 15 minút.

Nakoniec rozmixujeme, opäť privedieme do varu, naplníme do fľašiek a uzavrieme.


Najväčšie mýty o grilovaní: Pozor, možno aj vy robíte niektorú z týchto hlúpostí
Myslíte si, že viete správne pripraviť pochúťky na grile? Možno...


Tlačiť Diskusia (2)
Focus Media