Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Trik pri obaľovaní rezňov: Pridajte do vajec TOTO! Budete sa čudovať, čo to urobí so strúhankovým cestom

21.04.2017 pm

Aj vy milujete chrumkavé a šťavnaté rezne? Tak tento trik musíte pri obaľovaní mäsa vyskúšať.

Použite super trik pri obaľovaní rezňov. 4 obrázky vo fotogalérii Zdroj: Shutterstock Použite super trik pri obaľovaní rezňov.

Strúhankové cestíčko na obaľovanom mäse alebo zelenine bude lepšie držať, keď do vajec zamiešate zopár kvapiek oleja. Vyskúšajte starý dobrý gordon bleu štyrikrát inak. 4 obrázky vo fotogalérii Zdroj: Shutterstock Vyskúšajte starý dobrý gordon bleu štyrikrát inak.

Neviete si bez rezňov predstaviť nedeľný obed? Urobte ich trochu inak! Máme pre vás 4 nové nápady na chrumkavý obal. Oplatí sa vyskúšať!

Čipsy – podrvené zemiakové čipsy alebo tortillové čipsy premenia rezeň na korenistú a chrumkavú pochúťku.

Kokosové vločky – jemné kuracie a morčacie mäso získa kokosovým obalom príchuť exotiky. Zmiešame 2 : 1 kokos so strúhankou.

Arašidy – dokonalé na bravčové mäsko. Stačí nasekané solené arašidy zmiešať s rovnakým množstvom nadrobeného toastu. Mäso pred obalením neochucujeme.

Parmezán – je nenahraditeľný najmä pri talianskych teľacích rezňoch. 100 g strúhaného parmezánu premiešame so 100 g strúhanky. Neviete si bez rezňov predstaviť nedeľný obed? Urobte ich trochu inak! 4 obrázky vo fotogalérii Zdroj: Shutterstock Neviete si bez rezňov predstaviť nedeľný obed? Urobte ich trochu inak!

Tlačiť Diskusia
Focus Media