Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Luxusné, ale jednoduché jedlo z jedného pekáča: Takto ste lečo ešte nejedli, iné už ani nebudete chcieť

23.08.2018 Ivana Sladkovská

Sezóna rajčín je v plnom prúde. Takto zo svojej úrody vyčaríte maximum.

Klobáskové lečo z rúry

Klobáskové lečo z rúry 9 obrázkov vo fotogalérii Klobáskové lečo z rúry

Potrebujeme:

1 cibuľu, nadrobno

2 papriky, na pásiky

500 g rajčín, olúpaných, na kocky

2 ks klobásky

3 PL olivového oleja

4 vajcia (alebo podľa počtu porcií)

Takto sa to podarí:

Klobáskové lečo z rúry 9 obrázkov vo fotogalérii Klobáskové lečo z rúry

1. Do pekáča dáme všetku zeleninu, posolíme, polejeme olivovým olejom a zamiešame.

Klobáskové lečo z rúry 9 obrázkov vo fotogalérii Klobáskové lečo z rúry

2. Pridáme kolieska klobásy a pečieme v rúre vyhriatej na 200 stupňov asi 40 minút, kým nie je paprika mäkká.

Klobáskové lečo z rúry 9 obrázkov vo fotogalérii Klobáskové lečo z rúry

3. Do leča spravíme jamky, do ktorých vyklepneme vajcia.

Klobáskové lečo z rúry 9 obrázkov vo fotogalérii Klobáskové lečo z rúry

4. Necháme zapiecť ešte asi 5 minút, podľa toho, či máme radšej pevné alebo tekuté vajíčka.

Klobáskové lečo z rúry 9 obrázkov vo fotogalérii Klobáskové lečo z rúry

Klobáskové lečo z rúry 9 obrázkov vo fotogalérii Klobáskové lečo z rúry

 

Tlačiť Diskusia