Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Super tipy nielen pre začínajúce gazdinky: Ako správne rozporciovať a upiecť kačicu? Odteraz to bude hračka!

09.11.2018 Casprezeny.sk

Poradíme vám, ako správne rozporciovať kačicu.

Ako správne upiecť kačicu? 12 obrázkov vo fotogalérii Ako správne upiecť kačicu?

Stehná narežeme zhora od trupu, odtlačíme a oddelíme od kĺbu. Odrežeme ich s čo najväčším množstvom mäsa. Potom oddelíme krídla. Nakoniec od trupu oddelíme prsia.

Ako správne rozporciovať kačicu? 12 obrázkov vo fotogalérii Ako správne rozporciovať kačicu?

Najprv pozdĺžne odrežeme mäso od prsnej kosti, a to čo najtesnejšie pri nej. Potom ho prstami odtlačíme a pokračujeme v odrezávaní od hrudného koša.

Kožu ponecháme, len pri krajoch odrežeme prebytočný tuk a nepekné okraje. Kožu môžeme pred pečením zľahka narezať do mriežky.

Tlačiť Diskusia