Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Hranolčeky a pečené zemiaky neboli nikdy chrumkavejšie! Zaistí to trocha práce navyše a jedna lacná vec

27.11.2018 Ivana Sladkovská

Stačí tak málo, trocha práce navyše a vaše zemiaky či hranolčeky budú zakaždým chrumkavé a zlatisté.

Nie je nič lepšie ako domáce pečené zemiaky či hranolčeky. 9 obrázkov vo fotogalérii Nie je nič lepšie ako domáce pečené zemiaky či hranolčeky.

Nie je nič lepšie ako domáce pečené zemiaky či hranolčeky. Niekedy sa ale stane, že sú mäkké a vôbec nie chrumkavé. Závisí to najmä od druhu zemiakov a od spôsobu prípravy. Ukážeme vám fígeľ, ktorý zaistí, že sa vám odteraz podaria vždy len chrumkavé zemiačiky.

Ako upiecť zemiaky tak, aby boli krásne chrumkavé? 9 obrázkov vo fotogalérii Ako upiecť zemiaky tak, aby boli krásne chrumkavé?

Tlačiť Diskusia