Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Nechcete, aby vám banány v koláči alebo dezerte zhnedli? Skúste túto jednoduchú fintu, funguje!

04.12.2018 Ivana Sladkovská

Ovocný šalát, dezertný pohár alebo koláč? Nič nie je horšie ako hnedé banány. Takto ostanú krásne biele.

Čo robiť, aby banány v šaláte alebo v dezerte nezhnedli? 10 obrázkov vo fotogalérii Čo robiť, aby banány v šaláte alebo v dezerte nezhnedli?

Banány patria medzi ovocie, ktorému sa veľa gazdiniek vyhýba. Najradšej ich jeme len tak, rovno zo šupky. Ak ich chceme použiť na nejaké iné jedlo, majú totiž tendenciu hnednúť. Banány sú pritom veľmi zdravé ovocie s typickou chuťou. Bola by škoda, keby sme ich nevyužívali na prípravu dezertov či ovocného šalátu.

Ak ich chceme použiť na nejaké iné jedlo, majú totiž tendenciu hnednúť. 10 obrázkov vo fotogalérii Ak ich chceme použiť na nejaké iné jedlo, majú totiž tendenciu hnednúť.

Tlačiť Diskusia