Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

SUPER TIP: Piškótové cesto nebolo nikdy lepšie! Jeden krok navyše a chuť bude úplne iná

11.01.2019 Ivana Sladkovská

Postup je o minútku dlhší, ale na chuti sa prejaví niekoľkonásobne. Bez štipky prášku do pečiva!

Čo robiť, ak vám roláda pri zavinovaní praskla? 18 obrázkov vo fotogalérii Zdroj: Shutterstock Čo robiť, ak vám roláda pri zavinovaní praskla?

Piškótové cesto je univerzálne a hoci sa to nezdá, aj jednoduché. Stačí oddeliť žĺtka vajíčok od bielkov, vyšľahať ich s cukrom a pridať trochu múky.

Piškótová roláda 18 obrázkov vo fotogalérii Zdroj: Shutterstock Piškótová roláda

Tlačiť Diskusia
Focus Media