Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

SUPER TIP: Piškótové cesto nebolo nikdy lepšie! Jeden krok navyše a chuť bude úplne iná

11.01.2019 Ivana Sladkovská

Postup je o minútku dlhší, ale na chuti sa prejaví niekoľkonásobne. Bez štipky prášku do pečiva!

Čo robiť, ak vám roláda pri zavinovaní praskla? 18 obrázkov vo fotogalérii Čo robiť, ak vám roláda pri zavinovaní praskla?

Tajomstvo nie je v surovinách, ale v postupe. Ten si niekedy uľahčujeme tým, že šľaháme všetko spolu. To je však chyba. Princípom piškóty je dostať do cesta čo najviac vzduchu, aby bola torta či roláda ľahká a nadýchaná. Je pritom jedno, aký recept použijete.

Tajomstvo nie je v surovinách, ale v postupe. 18 obrázkov vo fotogalérii Tajomstvo nie je v surovinách, ale v postupe.

Tlačiť Diskusia