Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

SUPER TIP: Piškótové cesto nebolo nikdy lepšie! Jeden krok navyše a chuť bude úplne iná

11.01.2019 Ivana Sladkovská

Postup je o minútku dlhší, ale na chuti sa prejaví niekoľkonásobne. Bez štipky prášku do pečiva!

Čo robiť, ak vám roláda pri zavinovaní praskla? 18 obrázkov vo fotogalérii Čo robiť, ak vám roláda pri zavinovaní praskla?

Postupujte nasledovne:

Tajomstvo nie je v surovinách, ale v postupe. 18 obrázkov vo fotogalérii Tajomstvo nie je v surovinách, ale v postupe.

1. Vyšľahajte žĺtky s polovicou cukru až do bielej peny. Potom zašľahajte olej.

2. Vyšľahajte bielky na tuhý sneh a až potom do snehu zašľahajte cukor. Výsledkom by mal byť tuhý sneh.

3. Dajte obe zmesi do jednej misy a zamiešajte múku. Snažte sa miešať jemne tak, aby z cesta neunikal vzduch.

4. Upečte podľa receptu.

Tlačiť Diskusia