Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Už žiadne suché rezne! Takto sa vám podaria šťavnaté a chrumkavé aj z bravčového karé

15.01.2019 Ivana Sladkovská

Chudé mäso sa na vyprážanie hodí, no často sa nám u na panvici vysuší. Vyskúšajte tento postup.

Na rezne sa často používa bravčové karé. 5 obrázkov vo fotogalérii Na rezne sa často používa bravčové karé.

Na rezne používame všetko možné mäso, od mastnej bravčovej krkovičky, až po kuracie prsia. Kvôli krásne planému mäsku sa na rezne používa bravčové karé, no s ním sa spája nepríjemný problém - rezne sa zvyknú vysušiť, alebo sú tvrdé. Poradíme vám, ako ich spraviť jemné a šťavnaté.

Poradíme vám, ako spraviť rezne z bravčového karé jemné a šťavnaté. 5 obrázkov vo fotogalérii Poradíme vám, ako spraviť rezne z bravčového karé jemné a šťavnaté.

Tlačiť Diskusia