Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Prečo rezne od šéfkuchára chutia lepšie ako tie vaše? Nerobte TÚTO chybu, uvidíte ten rozdiel!

25.04.2019 pm

Nie je však rezeň ako rezeň! Stačí tento malý trik a vaše rezne budú úžasne jemné, hebké a nepotrhajú sa.

Rezne milujeme a môžeme ich jesť aj niekoľkokrát za týždeň. 18 obrázkov vo fotogalérii Zdroj: Shutterstock Rezne milujeme a môžeme ich jesť aj niekoľkokrát za týždeň.

Zistili sme, čo robia inak ako my. Nabudúce, keď budete chystať rezne na obalenie, nakrájané mäso na plátky vložte do igelitového vrecúška alebo medzi dva listy potravinárskej fólie a pekne ich vyklepte cez ne.

Nakrájané mäso na plátky vložte do igelitového vrecúška a tak vyklepte. 18 obrázkov vo fotogalérii Zdroj: Shutterstock Nakrájané mäso na plátky vložte do igelitového vrecúška a tak vyklepte.

Tlačiť
Focus Media