Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Prečo rezne od šéfkuchára chutia lepšie ako tie vaše? Nerobte TÚTO chybu, uvidíte ten rozdiel!

25.04.2019 pm

Nie je však rezeň ako rezeň! Stačí tento malý trik a vaše rezne budú úžasne jemné, hebké a nepotrhajú sa.

Rezne milujeme a môžeme ich jesť aj niekoľkokrát za týždeň. 18 obrázkov vo fotogalérii Zdroj: Shutterstock Rezne milujeme a môžeme ich jesť aj niekoľkokrát za týždeň.

Samozrejme musíte dbať na to, aby bol tuk poriadne rozohriaty, inak by ho trojobal aj mäso vpili do seba a rezne by boli mastné.

Musíte dbať na to, aby bol tuk poriadne rozohriaty. 18 obrázkov vo fotogalérii Zdroj: Shutterstock Musíte dbať na to, aby bol tuk poriadne rozohriaty.

Tlačiť
Focus Media