Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Ako pripraviť rybu tak, aby chutila ako z reštaurácie? TAKTO bude chrumkavá a zároveň šťavnatá

15.05.2019 pm

Do chrumkava opečený filet ryby je delikatesa sama o sebe. Samozrejme, len vtedy, keď je mäso vo vnútri šťavnaté, krehké a akurátne prepečené. Prezradíme vám, ktorým chybám sa vyvarovať.

Ako pripraviť rybu tak, aby chutila ako z reštaurácie? 18 obrázkov vo fotogalérii Ako pripraviť rybu tak, aby chutila ako z reštaurácie?

Rybacie mäso je krehké a citlivé na tepelnú úpravu, preto treba pri jeho opekaní postupovať opatrne. Nie je to ale žiadna veda. Treba len dodržať zopár pravidiel a výsledkom bude dokonalý kúsok, pri ktorom si vaša rodina rada vypýta dupľu.

Do chrumkava opečený filet ryby je delikatesa sama o sebe. 18 obrázkov vo fotogalérii Do chrumkava opečený filet ryby je delikatesa sama o sebe.

Tlačiť