Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Šikovný trik starých mám! 3 kroky k nadýchanej ryži: TAKTO bude chutná aj na druhý deň

13.06.2019 lmo

Ryža už roky patrí k obľúbeným prílohám. Každému však najviac chutí čerstvo pripravená. Ako tento efekt docieliť aj na druhý deň? Poradíme vám.

Takto bude vaša ryža vždy chutiť ako čerstvo uvarená. 22 obrázkov vo fotogalérii Zdroj: Shutterstock Takto bude vaša ryža vždy chutiť ako čerstvo uvarená.

Zdroj foto: Shutterstock

Aj vám sa už isto neraz stalo, že vám z obeda zostali zvyšky ryže, a tak ste ich odložili do chladničky, aby sa nepokazili. Urobili ste dobre, pretože ak by ste ryžu nechali len voľne stáť, mohli by sa v nej začať množiť nebezpečné baktérie. 

Ryža v chlade sa však postupne začne vysušovať a keď si ju chceme znova dopriať, zistíme, že sa zmenila na nepeknú hmotu. Čo s tým?

Ako správne pripraviť ryžu? 22 obrázkov vo fotogalérii Zdroj: Shutterstock Ako správne pripraviť ryžu?

Zdroj foto: Shutterstock

Tlačiť
Focus Media