Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Každý druh ryže má iný spôsob prípravy: Stačí poznať TOTO a nikdy sa vám už nerozvarí

08.08.2019 pm

Ryža tvorí základnú surovinu aj v slovenskej kuchyni. Ktorú si však vybrať?

Tieto rady vám prídu vhod. 20 obrázkov vo fotogalérii Zdroj: Shutterstock Tieto rady vám prídu vhod.

Ryža obsahuje veľa vitamínov a minerálnych látok, a teda aj zo zdravotného hľadiska na naše taniere patrí. Každý druh sa pripravuje trocha inak a viac sa hodí k iným jedlám. Ako sa vám teda podarí dokonalá ryžová príloha? Čítajte ďalej.

Ako zachrániť pripálenú ryžu? 20 obrázkov vo fotogalérii Zdroj: Shutterstock Ako zachrániť pripálenú ryžu?

Tlačiť
Focus Media