Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Ste milovníkom kapusty? Potom by ste mali vyskúšať kimchi: DÔVODY, ktoré vás presvedčia

22.08.2019 pm

Poznáte kimchi? Nie? Tak to by ste mali rozhodne napraviť.

Poznáte kimchi? 11 obrázkov vo fotogalérii Zdroj: Shutterstock Poznáte kimchi?

Kimchi je vlastne fermentovaná zelenina, kórejská varianta našej nakladanej kyslej kapusty. Základ tradičného kimchi tvorí čínska kapusta, ktorá je na niekoľko hodín naložená v osolenej vode. Vďaka procesu mliečnej kyseliny sa zelenina zakonzervuje a chutí podľa dĺžky fermentovania jemne kyslo až veľmi kyslo. Samozrejme ako pri väčšine ázijských jedál nesmie ani tu chýbať istá dávka pikantného – tu túto rolu zohráva pridanie čili.

Miešaná nakladaná zelenina 11 obrázkov vo fotogalérii Zdroj: Shutterstock Miešaná nakladaná zelenina

Tlačiť
Focus Media