Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Zázvor nepatrí len do čaju! Neuveríte, kde všade ho využijete: S TÝMITO jedlami robí zázraky

11.09.2019 pm

Pikantný a aromatický koreň všetci dobre poznáme. Ako ho čo najefektívnejšie využiť v kuchyni?

Zázvor nepatrí len do čaju. 23 obrázkov vo fotogalérii Zdroj: Shutterstock Zázvor nepatrí len do čaju.

V Japonsku sa používa na neutralizovanie prechodov medzi chuťami, čo využívajú najmä pri sushi.

V Japonsku sa používa na neutralizovanie prechodov medzi chuťami. 23 obrázkov vo fotogalérii Zdroj: Shutterstock V Japonsku sa používa na neutralizovanie prechodov medzi chuťami.

V našej kuchyni sa k zázvoru z byliniek veľmi hodí šalvia. Krásne sa dopĺňajú.

V renesancií a v stredoveku sa zázvor dokonca používal pri výrobe piva ako dochucovadlo.

V Európe využívame zázvor predovšetkým v cukrárstve a pri výrobe sladkostí.

Tlačiť
Focus Media