Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Dali ste do omáčky príliš veľa čili? TIETO triky zachránia aj tú pálivejšiu omáčku

12.09.2019 pm

Prehnali ste to s čili papričkami v omáčke? Prezradíme vám, ako ju ešte zachránite.

S čili papričkami treba zaobchádzať opatrne. 11 obrázkov vo fotogalérii Zdroj: Shutterstock S čili papričkami treba zaobchádzať opatrne.

Jemne pálivá chuť na jazyku dokáže najmä mäsové omáčky vyzdvihnúť na kulinársky piedestál. Veď si len predstavte dobrý maďarský guláš. Ten si trocha čili papričiek priam pýta. A veru aj naši maďarskí susedia dobre poznajú čaro pikantnej papriky, a tak s ňou nešetria.

Priveľa štipľavého potlačí všetky chute. To ste si rovno mohli dať do úst čili papričku a nenamáhať sa s varením.

Umenie je odhadnúť správne množstvo. 11 obrázkov vo fotogalérii Zdroj: Shutterstock Umenie je odhadnúť správne množstvo.

Tlačiť
Focus Media