Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Máte dilemu, čo doma navariť? Mäsové guľky sú skvelou voľbou! TAKTO budú vždy dokonale šťavnaté

06.09.2019 pm

Mäsové guľky – kto by ich nemiloval? Či už v paradajkovej omáčke alebo samostatne, s našimi tipmi budú vždy exkluzívne šťavnaté.

Kto by nemiloval mäsové guľky? 8 obrázkov vo fotogalérii Zdroj: Shutterstock Kto by nemiloval mäsové guľky?

Jemné, plné šťavy, ale nie mastné – také by mali byť správne mäsové guľky. Ideálne mleté mäso by mala byť zmes hovädzieho, bravčového a teľacieho mäsa. Hovädzie dodá guľkám intenzívnu chuť, tuk z bravčového zlepší ich konzistenciu a teľacie dodá želatínu. Tá viaže vodu a mäsko tak bude krásne šťavnaté, mäkké a lahodné.

Guľky z mletého mäsa 8 obrázkov vo fotogalérii Zdroj: Shutterstock Guľky z mletého mäsa

Tlačiť
Focus Media