Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Neviete poriadne upiecť jaternice, lebo vám pri pečení vždy prasknú? Možno aj vy robíte 1 častú chybu

Aj vám jaternice počas pečenia vždy popraskajú? Skúste sa vyhnúť 1 chybe.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
janoS21
13.5.2018 11:55 | |
+0 -4
jaternice s kecupom?
strasidlo31
13.5.2018 12:06 | |
+1 -3
moj chlap si da kecup aj do svieckovej a aj do hrachovej kase a ak moc nadavam tak aj do vyvaru! proste mu kilo kecupu nevydrzi ani na tyzden
jatovidiminak
13.5.2018 11:12 | |
+6 -5
To mi je už len odpoveď. Keď nič neviete, radšej neodpovedajte ! V jaterniciach je mastnoty dosť, netreba dávať ďaľšiu masť, treba si vyhriať rúru, jaternice podliať cca pol deci horúcou vodou, (naozaj iba trošku , aby sa neprilepili ) a jaternice treba trošku špáradlom popichať a vtedy neprasknú . Piecť pri normálnej teplote a na záver trošku pridať, ale len nakrátko a potom sú také chrumkavé, mňam.