Reklama
Späť na článok
7 zlepšovákov pre šikovné gazdinky: Ako variť bez zvyškov? Odteraz už nemusíte nič vyhadzovať
Reklama
Reklama
Autor článku
Soňa Andrisíková
redaktorka týždenníka Nový Čas pre ženyAko študentka som sa vždy tešila na nové vydanie Nového Času pre ženy a jeho pestrý obsah. Dnes mám to šťastie, že ho spolu s mojimi kolegyňami tvorím pre vás aj ja a veľmi ma to baví. Rada prinášam v jednotlivých rubrikách nové informácie, zaujímavé postrehy, i moje vlastné myšlienky. Okrem domácnosti, vzťahov, zdravia, ezoteriky či hlavnej témy, píšem aj skutočné príbehy, ktoré sa stali mojou srdcovkou. Keď som začala spracovávať príbehy, ktoré vytvoril sám život, prišla tá najväčšia radosť z práce v časopise. Rada dostávam do povedomia osudy žien, ktoré nemajú v živote na ružiach ustlané a napriek tomu sa nevzdali. Rovnako obľubujem také, v ktorých sa ženy inšpirujú navzájom. Vďaka nim i ja sama napredujem.
Súvisiace články
Ako variť tak, aby ste nemali hneď pneumatiku okolo pása? Tejto jednej veci sa určite vyhnite!
Ako variť tak, aby ste z jedla zbytočne nenabrali brušný tuk? Na TOTO si dajte obzvlášť POZOR!
Ako skladovať potraviny v chladničke? Profíčka vám poradí
Podarilo sa vám pripáliť dusenú ryžu? Nezúfajte, tento TRIK ju zachráni a nikto nič nezbadá!
V domácej pekárni upečiete chrumkavý chlieb, slané pečivo, koláče, aj cesto na pizzu
Chia, quinoa aj goji, traste sa! Ovocie a zelenina zo slovenských záhrad vám šliapu na päty