Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Bravčové s vlašskými orechmi

Archív

Zdroj: Archív

Reklama

Čas prípravy: 25 minút, 4 porcie

Potrebujeme: 800 g bravčového karé alebo sviečkovice, 4 lyžice hladkej múky, 4 lyžice sójovej omáčky, 1 lyžica hnedého alebo práškového cukru, 1 šálka olúpaných vlašských orechov, soľ, olej

Postup:

1. Umyté mäso nakrájame na malé kúsky a zmiešame s 2 lyžicami sójovej omáčky, s cukrom a múkou.

2. V hlbokej panvici rozpálime olej a za stáleho miešania vkladáme mäso po častiach. Asi po 5 minútach získa hnedú kôrku. Potom kúsky mäsa vyberieme a necháme na site odkvapkať.

3. Na menšej panvici opečieme na 2 lyžiciach oleja jadrá orechov, pridáme odkvapkané mäso a 2 lyžice sójovej omáčky, osolíme a ešte asi 3 minúty dopečieme.

Vyberáme pre vás niečo PLUS