Urobte TOTO a potravinové MOLE sa vašej kuchyni vyhnú zďaleka a to úplne BEZ CHÉMIE!
Zatvoriť galériu1 / 8 | Korenie Osožia zelené vňate, známe bylinky ako bazalka, oregano, ligurček, vývar z rasce, húb, červená paprika, tiež sladká a bobkový list. zdroj: Shutterstock.com
2 / 8 | Vavrín možno poznáte skôr ako bobkový list, najčastejšie sa pridáva do omáčok, ťažších jedál z mäsa, ale lístky môžete nastrkať aj do fľaše s olejom. Účinkuje pri nechutenstve, podporuje trávenie. Do jedla by si ho mali pridávať najmä reumatici, vavrín totiž dokáže zmierniť bolesti. zdroj: Shutterstock.com
3 / 8 | vavrín - bobkový list zdroj: SHUTTERSTOCK
4 / 8 | bobkový list zdroj: SHUTTERSTOCK
5 / 8 | Bobkový list zdroj: Dobré jedlo/ Laura Witteková
6 / 8 | Korenie Osožia zelené vňate, známe bylinky ako bazalka, oregano, ligurček, vývar z rasce, húb, červená paprika, tiež sladká a bobkový list. zdroj: Shutterstock.com
7 / 8 | vavrín - bobkový list zdroj: SHUTTERSTOCK
8 / 8 | bobkový list zdroj: SHUTTERSTOCK















