Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Zdieľať

Video Player is loading.
Stream Type LIVE
Advertisement
Current Time 0:00
Duration 0:00
Remaining Time 0:00
Loaded: 0%
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
    Intimita v ohrození? Tento problém môže byť dôvodom, prečo sa vám nedarí počať!
    1/28

    divinový guláš s červeným vínom a černicovým kompótom recept: 4 PORCIE, PRÍPRAVA 40 MINÚT, VARENIE 3 HODINY • 1 kg jelenieho alebo iného divinového mäsa na guláš • múka, mletá štipľavá paprika, soľ a korenie na obalenie • 600 g cibule • 3 strúčiky cesnaku • pol lyžice mletej sladkej papriky • štvrť lyžice mletej údenej papriky • 3 strúčiky cesnaku • 10 guľôčok borievky (rozpučených) • 1 bobkový list • majorán (podľa chuti) • tymian (alebo rozmarín, prípadne mlada

    Zdroj: LAURA WITTEKOVA