Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

KULINÁRSKY MAGAZÍN

Šišky

Ako vypražiť nadýchané šišky tak, aby neboli presiaknuté olejom? Skúste túto fintu...

Starý trik, na ktorý veľa gazdiniek zabudlo. Keď budete robiť šišky, určite ho vyskúšajte.

Mäsové guľôčky so špagetami

Rozpadávajú sa vám mäsové guľky v omáčke? Geniálna finta, ktorá tomu zabráni

Odteraz sa toto tradičné jedlo zakaždým podarí. Jeden krok navyše a bude vždy dokonalé.

Ilustračné foto

Kokos z celého orecha je chutnejší a šťavnatejší, ale ako ho rýchlo dostať von? Skúste...

Vydolovať kokos z tvrdej škrupiny môže byť ťažké. Poradíme vám však ako to zvládnuť bez kladiva aj pílky...

Špenát

Ako pripraviť špenát tak, aby chutil aj deťom? Možno aj vy robíte túto chybu, stačí...

Premeňte teror školských jedální na skutočnú pochúťku! Stačí, ak dodržíte tento postup.

Skvelé cesto vymiesite aj vo vrecúšku.

Pravé tajomstvo dokonalého kysnutého cesta pozná málo žien: S pár trikmi tromfnete aj...

Ako pripraviť dokonale nadýchané kysnuté cesto? Stačí poznať pár osvedčených trikov.

123456...218