Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

KULINÁRSKY MAGAZÍN

Rezeň

Už žiadne suché rezne! Takto sa vám podaria šťavnaté a chrumkavé aj z bravčového karé

Chudé mäso sa na vyprážanie hodí, no často sa nám u na panvici vysuší. Vyskúšajte tento postup.

Ako si doma navodiť dovolenkovú atmosféru? Skúste tieto tipy.

Kazí sa vám vývar? Možno aj vy robíte TÚTO jednu chybu! Nabudúce ho skladujte takto

Dobrý vývar vydrží v chladničke pokojne aj celý týždeň! Použijete ho nielen na polievku, ale aj...

Čo robiť, ak vám roláda pri zavinovaní praskla?

SUPER TIP: Piškótové cesto nebolo nikdy lepšie! Jeden krok navyše a chuť bude úplne iná

Postup je o minútku dlhší, ale na chuti sa prejaví niekoľkonásobne. Bez štipky prášku do pečiva!

Roláda z mletého mäsa s vajíčkami

Dokonalá roláda z mletého mäsa! Urobte pred pečením túto jednoduchú vec a už nikdy...

Ukážeme vám dva spôsoby, vďaka ktorým bude vaša roláda z mletého mäsa ako z päťhviezdičkovej reštaurácie.