Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

NEW - RECEPTY

Správne načasovanie jedla je dôležité.

Chudnete a nedokážete sa vzdať cestovín? Ani nemusíte! Keď ich začnete jesť takto,...

Vďaka jednoduchej zmene sa už nikdy nebudete musieť vzdať svojej obľúbenej talianskej pochúťky. Práve...

Ružový zemiakový šalát

Nudí vás klasický zemiakový šalát? Pridajte túto jednu ingredienciu a bude z neho...

S cviklou bude veľkonočný šalát nielen krásne ružový, ale aj oveľa zdravší. Chuť vás príjemne prekvapí.

Linecké koláčiky

Chystáte sa piecť koláčiky z lineckého či krehkého cesta? S touto fintou sa vždy...

Ak radi pečiete linecké, alebo iné krehké pečivo, určite oceníte trik s mrazeným maslom. Odteraz to bude...

Údene mäso s medovo-horčicovou glazúrou

Takto ste údené mäso ešte nejedli: Pečené v rúre s medovou kôrkou rozvonia celú...

Údené mäso je samo osebe výborné, ale prečo ho ešte nevylepšiť? Použiť môžete stehno, kolienko alebo...

Female hands put in the oven a baking dish with a batter cake.

Papier na pečenie je štvorcový, no vaša forma na koláč či tortu má iný tvar? Skúste...

Forma na koláč, tortu, alebo dokonca srnčí chrbát môže byť ťažká oriešok. Ako ju vyložiť papierom...

Koložvárska kapusta

Chutná klasika z jedného pekáča na obed či večeru: Koložvárska kapusta zahreje...

Ak vám doma ostala uvarená ryža, máte napoly vyhraté. Jedlo pre celú rodinu vznikne takmer bez práce.