Menu:

Rubriky

Babské rady

Babské rady

Ako mať poriadok v domácnosti vždy pod KONTROLOU? Dodržiavajte TOTO a uľahčíte si život...
Domácnosť 13.3. 6:00

Ako mať poriadok v domácnosti vždy pod KONTROLOU? Dodržiavajte TOTO a uľahčíte si život...

V prípade, že vaše skrine, police i šatník praskajú vo švíkoch, použite metódy upratovania, ktoré sú overené a najmä efektívne. Zaručene vám pomôžu!

Four,Boho,Style,Women,From,Behind,Outdoors
Sex a vzťahy 8.3. 11:00

Ženy sa na internete nenávidia, ale aj si pomáhajú! V čom si podrážame nohy najviac a naopak?

Medzinárodný deň žien je dobrá príležitosť pripomenúť si, že ženská sila spočíva aj v tom, že sa vieme podržať.

Odísť zo vzťahu alebo ešte oň bojovať? To je dilema!
Video 7.3. 12:22

Odísť zo vzťahu alebo ešte oň bojovať? To je dilema!

Koučka Petra Laktišová dáva návod, ako sa postupovať a kde hľadať odpovede.

spálňa, spánok
Ľudia a príbehy 27.2. 14:00

LUJZA deti nechce: "Na svet som prišla ako žena pre to, aby som žila, nie rodila..."

Šťastne zadaná, ale bez pomyslenia na potomstvo. Lujze sa to podarilo a dnes si žije život o akom vždy snívala...

ODPADNETE! Skvelé tipy na ROVNÉ oblečenie a to BEZ ŽEHLENIA! WAU, toto ocení každá z gazdinka
Domácnosť 27.2. 11:00

ODPADNETE! Skvelé tipy na ROVNÉ oblečenie a to BEZ ŽEHLENIA! WAU, toto ocení každá z gazdinka

Je tá vaša pokazená alebo nemáte čas na žehlenie, no vaša blúzka či nohavice sú v katastrofálnom stave? Nezúfajte,máme pre vás pár tipov, ako ich vyhladiť bez žehlenia.

Zapojte partnera do TÝCHTO činností: Nebudete sa stačiť čudovať! Získate viac než poriadok...
Domácnosť 26.2. 6:00

Zapojte partnera do TÝCHTO činností: Nebudete sa stačiť čudovať! Získate viac než poriadok...

Tieto činnosti zbližujú!

Som veľmi osamelá
Sex a vzťahy 18.2. 6:00

Maťka si nevie nájsť lásku: ČO je to so mnou, prečo ma chlapi nechcú? Psychologička má odpoveď

Som veľmi osamelá, neviem si nájsť chlapa. Čo ak so mnou niečo nie je v poriadku?

Šúľance s praženicou

Skvelý tip na chutnú zimnú večeru pre celú rodinu: Šúľance s praženicou ocenia všetci hladoši

Zemiaky sú hlavnou súčasťou skoro všetkých tradičných slovenských jedál. Pripravte si z nich napríklad chutné šúľance s praženicou.

Monika z Bernolákova
Móda a krása 28.12. 2022 7:00

Monika chcela perfektný účes a cítiť sa krásna: Po zmene imidžu vyzerá ako talianska herečka!

Takýto deň som chcela zažiť!

Bývanie manželov Vrbovských
Celebrity 22.12. 2022 18:00

Jasmina Alagič Vrbovská ukázala BÝVANIE: POZRITE sa v akom LUXUSE žijú s RYTMUSOM! Majú AJ...

Jasmina Alagič Vrbovská ukázala prostredníctvom instagramového profilu kúsok z ich domova…

Ako zmeniť Grincha na milovníka Vianoc?
Sex a vzťahy 12.12. 2022 7:00

Alena je z manžela zúfalá: Počas sviatkov ho vôbec nespoznáva! Uff, budete si ťukať na čelo

Vy zbožňujete tradície a všetko s nimi spojené – medovníčky, rozprávky, zdobenie stromčeka... No váš partner s vami toto nadšenie vôbec neprežíva. Dá sa niečo urobiť s takýmto „narušiteľom“ vianočnej nálady?

Dobošová torta
Šťavnaté recepty 25.11. 2022 11:00

Tip na úžasný múčnik, ktorým umlčíte aj večne kritickú svokru: Muž z vás bude opäť celý paf!

Takýto zákusok musíte vyskúšať a pripraviť ho aj v pohodlí domova. Oplatí sa!

Skvelé rady pre posteľ bez baktérií
Zdravá a štíhla 21.11. 2022 10:00

Ani vy svoju posteľnú bielizeň nemeníte pravidelne? Chyba! Z TOHTO sa vám určite obráti žalúdok

Aj vy máte rady vôňu čistej posteľnej bielizne a čerstvo prezlečených perín? Venujte posteli zvýšenú pozornosť! Sú v nej totiž aj nežiaduci návštevníci.

Opraviť či vyhodiť, to je otázka: Kedy je nutné dať spotrebičom už definitívne ZBOHOM?
Domácnosť 19.11. 2022 6:00

Opraviť či vyhodiť, to je otázka: Kedy je nutné dať spotrebičom už definitívne ZBOHOM?

Každá z nás sa občas pýta, či je výhodnejšie zainvestovať do nového spotrebiča alebo zavolať opravára. My vám to prezradíme...

Mirka pomáha ženám nájsť cestu späť k sebe! TAKTO môžete reštartovať svoju dušu, WAU,
Ľudia a príbehy 30.10. 2022 7:00

Mirka pomáha ženám nájsť cestu späť k sebe! TAKTO môžete reštartovať svoju dušu, WAU,

Mirka Gorgosz (38) žije so svojím manželom a synčekom v dedinke Lok neďaleko Levíc. Kedysi pracovala vo veľkej firme, stala sa z nej vorkoholička a vyhorela. Napriek tomu označuje toto životné obdobie za vydarené a ďakuje za to, čo jej prinieslo.

Nie vždy nás na problém upozorní bolesť.
Zdravá a štíhla 21.10. 2022 6:00

Kedy musí ísť maternica von? Čo sú signály, že to nie je OK? A čo so sexom po takom zákroku?

Hysterektómia, odstránenie maternice, je zásah nielen do ženského tela, ale aj do psychiky. Možno naďalej plnohodnotne fungovať ako žena? A čo čakať od samotnej operácie?

Video