Strúhankové cestíčko na obaľovanom mäse alebo zelenine bude lepšie držať, keď do vajec zamiešate zopár kvapiek oleja.

Vyskúšajte starý dobrý gordon bleu štyrikrát inak.
Vyskúšajte starý dobrý gordon bleu štyrikrát inak.
Zdroj: Shutterstock

Neviete si bez rezňov predstaviť nedeľný obed? Urobte ich trochu inak! Máme pre vás 4 nové nápady na chrumkavý obal. Oplatí sa vyskúšať!

Čipsy – podrvené zemiakové čipsy alebo tortillové čipsy premenia rezeň na korenistú a chrumkavú pochúťku.

Kokosové vločky – jemné kuracie a morčacie mäso získa kokosovým obalom príchuť exotiky. Zmiešame 2 : 1 kokos so strúhankou.

Arašidy – dokonalé na bravčové mäsko. Stačí nasekané solené arašidy zmiešať s rovnakým množstvom nadrobeného toastu. Mäso pred obalením neochucujeme.

Parmezán – je nenahraditeľný najmä pri talianskych teľacích rezňoch. 100 g strúhaného parmezánu premiešame so 100 g strúhanky.

Ilustračná snímka
Ilustračná snímka
Zdroj: Shutterstock