Reklama
Späť na článok
HOROSKOP: Rok 2021 vás môže silnejšie spojiť s ANJELMI! Ktorý pomáha práve VÁM a čo si všímať?
Reklama
Vyberáme pre vás niečo PLUS
Prírodné nakopnutie bez kofeínu? Stačí otvoriť chladničku a…
Aký šampón je na lupiny najlepší? Aké zložky mám hľadať v zložení?
Kráľovná teplomilných TEKVÍC: Muškátová zaujme tvarom, chuťou aj výnosom
Strata rovnováhy, porucha hybnosti, zvracanie: Infikovaný kliešť útočí na mozog
Letná oslava chutí: Marhuľový koláč s rozmarínom a pekanovou mrveničkou
Ohlásila sa vám návšteva? Zabehnite do záhrady a upečte hrnčekový ovocný rez jemný ako obláčik
Týchto 6 vecí nikdy nehovorte svojmu dieťaťu! Môže to mať strašné následky
Autor článku
Ivana Adamcová
vedúca tímu týždenníka Nový Čas pre ženyNa veci sa snažím pozerať vždy z tej lepšej strany, čo sa odráža aj v mojich článkoch. Preto príbehy plné ľudskosti, inšpiratívne ženy a veci medzi nebom a zemou, sú moja parketa. Vyspovedala som množstvo žien a mužov v Rozhovoroch nielen pre ženy naživo na našom Instagrame @novycasprezeny, ktoré si stále môžete pozrieť. Napísala som jednu knihu Vyvolený a Eva a pracujem na ďalšej. Rada posúvam veci dopredu, preto všetko nové vítam s otvorenou náručou.
Súvisiace články
Tieto 3 znamenia sú výnimočné, chránia ich záhadné sily: Čaká ich osud plný radosti a šťastia!
Tieto znamenia horoskopu sa v marci môžu tešiť na krásny príjem: Peniaze sa im budú sypať!
Horoskop ZDRAVIA na rok 2021: TIETO znamenia budú bojovať so stresom a TIETO čaká... Uf, vážne?
Osud má pre každé znamenie horoskopu jednu dôležitú životnú úlohu: ČO ste dostali do vienka VY?
Jar 2021 zmení život 4 znameniam: Koho čaká osudové stretnutie a vášnivý sex? A NIELEN to!
Narodil sa váš chlap v 1 z týchto znamení? Ak túžite po svadbe a nekonečnej láske, máte SMOLU!