Ak dodržíte túto jednu jedinú vec, vaše kysnuté cesto bude VŽDY ako obláčik.... MŇAM!
Zatvoriť galériu1 / 18 | droždie, ilustračná fotografia zdroj: LAURA WITTEKOVA
2 / 18 | kysnuté cesto zdroj: SHUTTERSTOCK
3 / 18 | Frgál so slivkovým lekvárom zdroj: Dobré jedlo
4 / 18 | droždie zdroj: Shutterstock
5 / 18 | droždie - kvasnice zdroj: SHUTTERSTOCK
6 / 18 | doska na krájanie - lyžička - droždie - kvasnice zdroj: SHUTTERSTOCK
7 / 18 | droždie - kvasnice zdroj: SHUTTERSTOCK
8 / 18 | droždie - kvasnice zdroj: SHUTTERSTOCK
9 / 18 | droždie, ilustračná fotografia zdroj: LAURA WITTEKOVA
10 / 18 | droždie, ilustračná fotografia zdroj: LAURA WITTEKOVA
11 / 18 | kysnuté cesto má byť vláčne zdroj: Peter Záhradník
12 / 18 | Droždie do kvásku nadrobíme. zdroj: shutterstock
13 / 18 | Kvasnice na kvety môžete použiť aj po záruke. zdroj: Shutterstock
14 / 18 | Kysnuté záviny - Závin s makovo-višňovou plnkou zdroj: Dušan Křístek
15 / 18 | droždie zdroj: LAURA WITTEKOVA
16 / 18 | droždie, ilustračná fotografia zdroj: LAURA WITTEKOVA
17 / 18 | Kysnuté cesto treba dôkladne premiesiť. zdroj: shutterstock
18 / 18 | kysnuté cesto potrebuje teplo zdroj: SHUTTERSTOCK



































