Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Zdieľať

Video Player is loading.
Stream Type LIVE
Current Time 0:00
Duration 0:00
Remaining Time 0:00
Loaded: 0%
 
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • captions and subtitles off, selected
    1/46

    kysnutý čučoriedkový koláč s mrveničkou recept: 1 PLECH, PRÍPRAVA 35 MINÚT, PEČENIE 40 AŽ 45 MINÚT, KYSNUTIE Na cesto: • 275 ml mlieka • 21 g čerstvého droždia • 50 g krupicového cukru • 300 g polohrubej múky • 2 žĺtky • 80 g masla + na vymazanie plechu • štvrť lyžičky soli • 800 g čučoriedok Na mrveničku: • 100 g masla • 100 g krupicového cukru • 150 g polohrubej múky 1. Do vlažného mlieka, pridajte droždie, lyžičku cukru a lyžičku múky. Premiešajte a nechajte akt

    Zdroj: LAURA WITTEKOVA