Reklama
  • Praclíky s čedarovým dipom.
  • rozmarínové grissiny
  • praclíky s čedarovým dipom
  • praclíky s čedarovým dipom
  • babka s bazalkovým pestom
  • babka s bazalkovým pestom
  • plnené šatôčky

recept:
24 KUSOV, PRÍPRAVA 25 MINÚT, PEČENIE 25 MINÚT
• 300 g zemiakov • 250 g mozzarelly
• 4 jarné cibuľky • 1 lyžička sušeného oregana • pol lyžičky čerstvého tymianu • za hrsť petržlenovej vňate • 2 pláty lístkového cesta • 1 vajce • 2 lyžičky celej rasce • soľ
1. Zemiaky ošúpte a v celku uvarte v osole- nej vode. Sceďte a nechajte vychladnúť.
2. Rúru vyhrejte na 200 °C, plech vyložte papierom na pečenie.
3. Zemiaky prekrojte pozdĺžne na polovi
  • plnené šatôčky

recept:
24 KUSOV, PRÍPRAVA 25 MINÚT, PEČENIE 25 MINÚT
• 300 g zemiakov • 250 g mozzarelly
• 4 jarné cibuľky • 1 lyžička sušeného oregana • pol lyžičky čerstvého tymianu • za hrsť petržlenovej vňate • 2 pláty lístkového cesta • 1 vajce • 2 lyžičky celej rasce • soľ
1. Zemiaky ošúpte a v celku uvarte v osole- nej vode. Sceďte a nechajte vychladnúť.
2. Rúru vyhrejte na 200 °C, plech vyložte papierom na pečenie.
3. Zemiaky prekrojte pozdĺžne na polovi
  • tekvicové rolky so špenátom
  • tekvicové rolky so špenátom
  • rozmarínové grissiny
  • rozmarínové grissiny
  • rozmarínové grissiny
  • rozmarínové grissiny
  • babka s bazalkovým pestom
  • Plnené šatôčky.
  • Tekvicové rolky so špenátom.
  • Praclíky s čedarovým dipom.
  • rozmarínové grissiny
  • praclíky s čedarovým dipom
  • praclíky s čedarovým dipom
Späť na článok
Ekológia. Malé dievča drží rastlinku.

Zdroj: shutterstock

Neuveriteľné projekty dm {spoločne}, ktoré prinášajú ekologickú revolúciu na Slovensku!
Lepku sa veľa ľudí bojí, je to pritom bielkovina

Zdroj: Kaufland

Miško Páleník v tom má jasno: Na tieto mýty raz a navždy zabudnite!
1/17
praclíky s čedarovým dipom
Zdroj: LAURA WITTEKOVA
NATIVIO