Ivana Gáborik dostala KOŠOM! Jej manžel ODMIETOL..Nadšená nebola ani jej DCÉRA
29. 4. 2022, 9:00 (aktualizované: 31. 5. 2024, 7:05)

Zdroj: https://www.instagram.com/p/CYydiQjKffx/
Ivana Gáborik miluje zdravý životný štýl a obľubuje aj poriadnu domácu stravu. Chutí to aj jej manželovi a dcére?
Zdroj: https://www.instagram.com/p/CMT3ORJAlHU/
Zdroj: https://www.instagram.com/p/CJHAKP6gE44/
Zdroj: https://www.instagram.com/p/CWvq02nKNFY/
Galéria k článku
Ivana Gáborik je známa svojou perfektnou kuchyňou, na svojom instagramovom profile častokrát zdieľa rôzne recepty a jej vlastné kulinárske počiny. Jedlá, ktoré pripravuje, vyzerajú nesmierne chutne a lákavo, no nie vždy tomu tak bolo! Priznala sa, že raňajkové menu sa jej absolútne nedarilo spraviť tak, aby to chutilo jej manželovi a dcére: “Príprava pšenovej kaše, ktorá chutí celej rodine. Trvalo dlho, kým som našla ten správny postup. Vadili guličky, alebo hustota, alebo..Vždy niečo. A nakoniec som to jediná dojedala niekoľko dní,” zdôverila sa na svojej sociálnej sieti.
Pšenovú kašu si nakoniec všetci zamilovali, no musela na ňu nájsť ten správny grif. “Pšeno neprekysľuje organizmus, má veľa vitamínov a minerálov, je bezlepkové a ľahko stráviteľné,” radí známa tanečnica. Ako informuje Dobré jedlo, pripraviť si ju môžete doma aj vy! Recept je veľmi jednoduchý.
Článok pokračuje na ďalšej strane..
Potrebujete:
- 1 hrnček pšena
- 2 hrnčeky vody
- 1 hrnček mlieka
- med
- škorica
Postup:
Pšeno dvakrát prepláchnite vriacou vodou. Do hrnca vložte 1 hrnček prepláchnutého pšena a zalejte 2 hrnčekmi vody. Povarte približne 15 minút. Pridajte ešte 1 hrnček mlieka a varte ďalších 5 minút. Pridajte med, škoricu a nechajte pšeno pod pokrievkou dôjsť ďalších 5 minút. Následne všetko tyčovým mixérom rozmixujte na kašu. Ak je pšeno moc husté dolejte ešte mliekom a šup na tanier. Na dochutenie môžete pridať rozmixované jahody, ktoré predtým na kokosovom oleji na panvici zohrejete. Pšeno môžete podávať na sladko aj na slano.
