Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Renáta Názlerová prezradila, ako to NAOZAJ funguje v BEZ SERVÍTKY... UFF, je to celkom STRES!

Renáta si za svoje vystupovanie v šou vyslúžila sprchu kritiky.

Zdroj: tv joj

Reklama

Televízna advokátka zo Súdnej siene Renáta Názlerová (55), ktorá nedávno šokovala štíhlejšou figúrou, bola opäť na obraze! Objavila sa ako súťažiaca v populárnej jojkárskej šou o varení. Hoci sa jej ušla výhra, od divákov schytala riadnu kritiku. Aj preto odhaľuje skutočné zákulisie nakrúcania!

Video Player is loading.
Stream Type LIVE
Advertisement
Current Time 0:00
Duration 0:00
Remaining Time 0:00
Loaded: 0%
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
    Názlerová v Bez servítky: Nadradené správanie vytáčalo všetkých
    Zdroj: TV JOJ

    Pod paľbou kritiky

    Podarilo sa jej vyhrať 500 €, no priazeň divákov nezískala, píše Plus JEDEN DEŇ na svojom webe. Známa televízna advokátka Renáta Názlerová pred pár týždňami hviezdila v jojkárskej Bez servítky, kde okrem kulinárskeho talentu ukázala aj to, že zabávať sa dá aj bez intríg. Divákom sa však jej správanie nepozdávalo a v komentároch ju nešetrili. Nahnevaní boli najmä pre jej pondelkové maniere, keď rovno pri stole vypľúvala jedlo do servítky. Názlerová si to preto opäť namierila pred kameru, tentoraz však pred vlastnú, kde podrobne vysvetlila, ako prebieha nakrúcanie a podala ucelený obraz o tom, ako to v šou naozaj funguje.

    Zdroj: tv joj

    Diváci na televíznu advokátku zmenili názor.

    O týchto detailoch ste netušili!

    „Televízia ma oslovila, či by som sa nechcela zúčastniť a ja som povedala áno. Zavolali mi vo štvrtok a od pondelka sa malo točiť, takže veľa času na rozmýšľanie som nemala. Dostala som inštrukcie, musela som predložiť návrh jedál. Nie je to tak, že vy si navrhnete, a tým je to vybavené. Vy si navrhnete a produkcia sa pozerá na to, že či to nejako komparuje s ostatnými jedlami v tom týždni. Jedlá sa schválili, ja som im dala nejaký názov – pretože aj tie názvy si musíte vymyslieť,” začala Názlerová pekne od piky.

    Zdroj: TV JOJ

    Renáta Názlerová si z natáčania Súdnej siene ponechala niekoľko suvenírov.

    Prišla o stovku

    „Tie sa im veľmi nepáčili, povedali, že by to chceli prepojiť s mojou rolou advokátky, preto sme hľadali nejaké latinské ekvivalenty. Keď som jedlá mala schválené, musela som dopredu poslať recepty. Toto je dôležité, lebo potom, keď už je samotné nakrúcanie, už nesmiete nič meniť. To sú pravidlá súťaže,” pokračovala. Vysvetlila aj to, že nákup si robí každý sám, a potom ho televízia preplatí. „Len nesmiete zabudnúť na účty ako ja. Mali by ste sa vojsť do nejakých cca 100 €. To je zhruba rozpočet na to vaše varenie,” povedala s úsmevom, čím upozornila divákov a potenciálnych súťažiacich, aby si nezabudli odložiť bločky za nákup.

    Prečítajte si tiež:

    Zdroj: TV JOJ

    Renáta Názlerová odhalila zákulisie Bez Servítky.

    Masaker na pľaci: Málo času, veľa ľudí

    Renáta priblížila svojim fanúšikom, ako presne prebiehal natáčací deň, keď varila a hostila ďalších súťažiacich: „Môj deň sa začínal o 8.30, ale pre mňa o hodinu skôr, lebo som si vymienila taký hviezdny manier, aby ma prišla nalíčiť maskérka, hlavne mi učesať vlasy. Takže som začínala o 7.30 a prvá časť štábu prišla o 8.30. Chystalo sa, čo sa bude brať do záberov, čo sa bude točiť, čo chcem rozprávať, čo chcem ukázať. Potom zhruba o 9.00 začali chodiť kameramani a zvukári. Na pľaci v čase, keď sa vyrába, sú režisér, redaktor, rekvizitár, kameramani, zvukári, vodiči. Je to veľký štáb. Nakoniec v čase, keď sme nakrúcali, bolo pred naším domom asi 15 áut a nebol to masaker len pre nás, ale aj pre našich susedov,” opísala rušnú situáciu na pri nakrúcaní.

    Článok pokračuje na ďalšej strane... Dosť času na varenie?

    Video Player is loading.
    Stream Type LIVE
    Advertisement
    Current Time 0:00
    Duration 0:00
    Remaining Time 0:00
    Loaded: 0%
      • Chapters
      • descriptions off, selected
      • subtitles off, selected
      Sisa a Juraj Lelkesovci: Baví ich ešte chodiť po DISKOTÉKACH a prečo Sisa tancuje viac?
      Zdroj: nový čas

      Je to celkom TLAK!

      „Išli sme natáčať také to úvodné, kde účinkujúci ukazuje, kde býva, čo ho vystihuje, predstavuje seba a svoj život," pokračuje Názlerová a pridáva aj detaily týkajúce sa samotného varenia: "Následne sme začali s varením a teraz pozor – na varenie je 2,5 hodiny. Ale to nie ako gazdinka, že kým sa jej varí polievka, tak si robí cestoviny, a kým sa jej robia cestoviny, tak si chystá na koláč. Keďže sa to nakrúca, tak sa, bohužiaľ, ide chronologicky. Jedno jedlo začnete, tak ho musíte dokončiť a až potom môžete začať s druhým. A tu sa ukazuje, že 2,5 hodiny nie je zase až tak veľa. Nie je čas na žiadny 5-hodinový poctivý hovädzí vývar a podobne," z čoho vyplýva, že súťažiaci si naozaj musia čas dobre vypočítať, aby všetko stihli s čo najmenším stresom.

      Zdroj: TV JOJ

      Renáta Názlerová si to v šou Bez Servítky užívala.

      Čaká sa vonku, na zime

      Ozrejmila, že súťažiaci vôbec nemajú na ružiach ustlané. Kým ona varila, jej konkurenti čakali vonku, v zime. „Všetci účinkujúci prišli k nám, ale nemohli ísť do domu. To je ten čas, keď sa idú natáčať dokrútky. Celý čas, ako som ja rozprávala o sebe a varila, tak tam s režisérkou sedí aj redaktorka alebo redaktor a zapisuje si veci, ktoré sa podaria, nepodaria, veci, ktoré poviem, alebo by mohli byť zaujímavé. Variaci sa začne pripravovať, stylovať stôl a chce sa, pochopiteľne, nejako upraviť, prezliecť sa, a to je hodinka a pol, maximálne dve, kým vychystáte stôl, dekorácie, seba a oni medzitým vonku robia tie hovoriace hlavy, keď nevedia, do akého kontextu zasadzujú svoju myšlienku alebo svoj názor.”

      Zdroj: tv joj

      Diváci na televíznu advokátku zmenili názor.

      Na spontánnosť zabudnite!

      Čo vás asi prekvapí najviac, je priebeh nakrúcania pri stolovaní. „Keď už je všetko nachystané, prichádzajú súťažiaci do domu, sadá sa k stolu a začína sa natáčať. Ak si myslíte, že je to také ,lehké povídaní při stole´, tak to teda nie je," približuje Renáta. "Logistika relácie hovorí, že musia ísť detaily na to, ako si niekto naberá, ako si to vkladá do úst, ako to prežúva, detaily očí, výrazov. To nie je tak, že všetci začnú spontánne jesť, ale sa povie, Renáta, teraz jedz ty. Okej, Andrej, teraz jedz ty. Okej, teraz ty, Boris. A vy proste čakáte. Nie je to také, ako keby ste si s kýmkoľvek sadli k stolu." Po tomto vysvetlení nevychádzame z údivu, aký presvedčivý a prirodzený výsledok vie produkcia priniesť na TV obrazovky.

      Zdroj: TV JOJ

      Renáta Názlerová okrem kulinárskeho talentu ukázala aj svoje bývanie.

      Utajené bodovanie

      "No a keď sa dostoluje a ide sa hodnotiť, tak opäť redaktor zapisuje, kto čo povedal, kto sa čomu zasmial, kto urobil aké faux pas. Než sa ide bodovať, nahráva sa ešte raz, také tie reakcie, že čo sa stalo počas večere,” opísala detaily a dodala: „Bodovanie je veľmi prísne, štáb nedovolil nikomu, aby bol vnútri. Všetci museli vyjsť von a zatvorili sa dvere. Aj ja som svoje hodnotenie videla, až keď sa to vysielalo. Hoci sme kolegovia, ani mne neurobili žiadnu výnimku, až na tú maskérku,” uzatvára Renáta svoje rozprávanie.

      Zdroj: tv joj

      Nakoniec sa radovala z výhry.

      Vysvetľuje dramaturgička šou Ľudmila Lenárová

      Každý súťažiaci dostáva za 5 dní nakrúcania honorár vo výške 1 000 eur. Keď si vezmeme, že je to priemerný plat Slováka za mesiac, určite sa im oplatí vziať si 5 dní dovolenky. A stále je tu šanca, že jeden z pätice súťažiacich si domov odnesie ešte aj výhru vo výške ďalších 1 000 eur, takže za päť dní obohatí domáci rodinný rozpočet o 2 000 eur v prípade výhry. To je pekná suma, kvôli ktorej sa oplatí prihlásiť do Bez servítky.

      Anketa

      Sledujete šou BEZ SERVÍTKY?

      Hlasovanie bolo ukončené

      Zdroj: tv joj

      Renáta si to v šou poriadne užila.

      Mohlo by vás zaujímať...

      Vyberáme pre vás niečo PLUS