Tajomstvo NAJ fazuľovej polievky: Ak robíte 2 časté chyby, fazuľa vám ani za ten svet nezmäkne
29. 12. 2018, 12:00 (aktualizované: 11. 7. 2024, 20:21)

Zdroj: Shutterstock
Reklama
Dve chyby robí pri varení fazuľovej polievky takmer každý.
Keď som naposledy varila fazuľový prívarok, nechcela mi fazuľa ani za ten svet zmäknúť. V čom som urobila chybu?

Zdroj: Dušan Křístek
Starenkina fazuľačka
Radíme vám:
Určite je najlepšie riešenie fazuľu, ale aj iné suché strukoviny, namočiť na noc do vody. Proces varenia sa tým značne skráti.
Zdroj: Shutterstock
Fazuľa pomáha pri zápche i bolesti kĺbov.
Problém môže byť aj to, že ste ju priskoro osolili. Pri strukovinách sa odporúča soliť až po uvarení, pretože sa môže stať, že varenie sa značne predĺži alebo dokonca strukoviny nezmäknú vôbec.
Zdroj: RCA
Ilustračná fotografia