Logo
Reklama

5 poctivých fašiangových jedál, ktorými doma zahviezdite: Muž bude uznanlivo dvíhať obočie!

Mrežovník z krvavničky a kyslej kapusty

Zdroj: archív Dobré jedlo

Reklama
Reklama

Petra Mitringová

redaktorka týždenníka Nový Čas pre ženy

Počas obdobia plesov a zábavy sa na líniu nebral žiaden ohľad. Dôležité bolo užiť si chutné jedlá a hlavne nazbierať energiu na obdobie pôstu, ktoré trvalo až do Veľkej noci.

Diskusia

(0)

Autor článku

Petra Mitringová

redaktorka týždenníka Nový Čas pre ženy
Nový Čas pre ženy má sprevádza skoro celý dospelý život. Ako mnoho z vás aj ja som s ním vyrástla. Začínala som tu ako mladé dievča hneď po vysokej škole a som tu dodnes. Za ten čas som sa niekoľkokrát zamilovala, vydala a stala sa dvojnásobnou mamou. A ako som rástla, menili sa aj moje záujmy. Dnes pre vás vyberám tie najchutnejšie dobroty na stranách o varení, poradím ako schudnúť a prezradím nejakú tú pikošku o svetových celebritách. Písať pre vás a možno vám tak spríjemniť deň ma totiž veľmi baví.
Výber pre vás