Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Aj šéfkuchár GORDON RAMSAY by sa zalizoval: Urobte TOTO a vaše rizoto bude neodolateľné!

Pumpkin,Risotto,With,Hazelnuts,And,Cranberries

Zdroj: Shutterstock

Reklama
Petra Mitringová

Petra Mitringová

redaktorka týždenníka Nový Čas pre ženy

Aj obávaný šéfkuchár dobre vie, že správne rizoto má byť hlavne krémové. Zabudnite na naše suché slovenské, s týmto typom sa bude zalizovať celá rodina...

Video Player is loading.
Stream Type LIVE
Advertisement
Current Time 0:00
Duration 0:00
Remaining Time 0:00
Loaded: 0%
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
    Tento nedeľný jablkový koláčik vás dostane svojou chuťou aj šťavnatosťou a TEN ..., LAHÔDKA!

    Urobiť doma rizoto nie je len tak. Najjednoduchšie jedlo na svete by malo byť krásne krémové a ešte trocha "vlhké". No ako na to? Ak chcete dosiahnuť krásne krémovú konzistenciu, nezabudnite ryžu neustále miešať.

    Zdroj: Shutterstock

    The chef pours white wine into an Italian risotto. Shrimp, white wine, rice, onions, thyme, garlic. Dark background, side view

    Podlievajte výlučne horúcou tekutinou, ktorú podľa potreby stále dopĺňajte. Ale pozor, nie priveľa! Ryža sa má dusiť, nie variť. Nakoniec zamiešajte trochu parmezánu a masla a nechajte chvíľku pod pokrievkou odstáť. Bude to mňamka!

    Vyberáme pre vás niečo PLUS

    Autor článku

    Petra Mitringová

    redaktorka týždenníka Nový Čas pre ženy
    Nový Čas pre ženy má sprevádza skoro celý dospelý život. Ako mnoho z vás aj ja som s ním vyrástla. Začínala som tu ako mladé dievča hneď po vysokej škole a som tu dodnes. Za ten čas som sa niekoľkokrát zamilovala, vydala a stala sa dvojnásobnou mamou. A ako som rástla, menili sa aj moje záujmy. Dnes pre vás vyberám tie najchutnejšie dobroty na stranách o varení, poradím ako schudnúť a prezradím nejakú tú pikošku o svetových celebritách. Písať pre vás a možno vám tak spríjemniť deň ma totiž veľmi baví.