Logo
Reklama

Ako využiť broskyne a marhule? 5 tipov na fantastické koláče, z ktorých nezostane ani omrvinka

Nepečená smotanová torta

Zdroj: archív Dobré jedlo

Reklama
Reklama

Petra Mitringová

redaktorka týždenníka Nový Čas pre ženy

Dostali ste košík plný týchto sladkých plodov a neviete, čo s nimi? Z polovice uvarte lahodný džem a z tej druhej pripravte jednu z našich voňavých dobrôt.

Diskusia

(0)

Autor článku

Petra Mitringová

redaktorka týždenníka Nový Čas pre ženy
Nový Čas pre ženy má sprevádza skoro celý dospelý život. Ako mnoho z vás aj ja som s ním vyrástla. Začínala som tu ako mladé dievča hneď po vysokej škole a som tu dodnes. Za ten čas som sa niekoľkokrát zamilovala, vydala a stala sa dvojnásobnou mamou. A ako som rástla, menili sa aj moje záujmy. Dnes pre vás vyberám tie najchutnejšie dobroty na stranách o varení, poradím ako schudnúť a prezradím nejakú tú pikošku o svetových celebritách. Písať pre vás a možno vám tak spríjemniť deň ma totiž veľmi baví.
Výber pre vás