Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Ako zjemniť zeleninovú omáčku? Nemusíte používať len smotanu, TOTO jej dodá úžasnú chuť!

Špenátová polievka

Zdroj: Shutterstock

Reklama
Petra Mitringová

Petra Mitringová

redaktorka týždenníka Nový Čas pre ženy

Máme pre vás šikovný variaci trik.

Zdieľať

Video Player is loading.
Stream Type LIVE
Advertisement
Current Time 0:00
Duration 0:00
Remaining Time 0:00
Loaded: 0%
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
    CHUDNE a je to vidieť! Už vieme, prečo je Zuzka Vačková taká štíhla!

    Šikovný trik

    Zeleninovú omáčku môžete zjemniť okrem smotany na šľahanie, créme fraiche a kyslej smotany aj bylinkovým smotanovým syrom. Získa jemne kyslastú a korenistú chuť.

    Čo pomôže na vyčistenie zájdených varešiek?

    Soňa z Košíc

    Radí redaktorka Petra Mitringová:

    Počas dlhšieho používania sa drevené varešky zvyknú zafarbiť a niekedy aj napáchnuť. Neželaného zafarbenia aj pachu sa ľahko zbavíte. Pomôže vám citrónová šťava. Jednoducho ju zrieďte s vodou a do tekutiny vložte varešky na celú noc. Rovnakým spôsobom vyčistíte aj drevené dosky.

    Vyberáme pre vás niečo PLUS

    Autor článku

    Petra Mitringová

    redaktorka týždenníka Nový Čas pre ženy

    Nový Čas pre ženy má sprevádza skoro celý dospelý život. Ako mnoho z vás aj ja som s ním vyrástla. Začínala som tu ako mladé dievča hneď po vysokej škole a som tu dodnes. Za ten čas som sa niekoľkokrát zamilovala, vydala a stala sa dvojnásobnou mamou. A ako som rástla, menili sa aj moje záujmy. Dnes pre vás vyberám tie najchutnejšie dobroty na stranách o varení, poradím ako schudnúť a prezradím nejakú tú pikošku o svetových celebritách. Písať pre vás a možno vám tak spríjemniť deň ma totiž veľmi baví.