Ako zjemniť zeleninovú omáčku? Nemusíte používať len smotanu, TOTO jej dodá úžasnú chuť!
7. 4. 2021, 11:00 (aktualizované: 16. 7. 2024, 0:20)

Zdroj: Shutterstock
Reklama
Máme pre vás šikovný variaci trik.

Video Player is loading.
CHUDNE a je to vidieť! Už vieme, prečo je Zuzka Vačková taká štíhla!Šikovný trik
Zeleninovú omáčku môžete zjemniť okrem smotany na šľahanie, créme fraiche a kyslej smotany aj bylinkovým smotanovým syrom. Získa jemne kyslastú a korenistú chuť.
Čo pomôže na vyčistenie zájdených varešiek?
Soňa z Košíc
Radí redaktorka Petra Mitringová:
Počas dlhšieho používania sa drevené varešky zvyknú zafarbiť a niekedy aj napáchnuť. Neželaného zafarbenia aj pachu sa ľahko zbavíte. Pomôže vám citrónová šťava. Jednoducho ju zrieďte s vodou a do tekutiny vložte varešky na celú noc. Rovnakým spôsobom vyčistíte aj drevené dosky.