Potrebujeme (na 4 porcie): 1 kg baranieho mäsa, soľ, mleté čierne korenie, 500 g zelenej fazuľky, 2 cibule, 3 stonky saturejky, 3 mrkvy, 150 g zeleru, 1 pór, 2 PL margarínu, 500 g zemiakov.

Zdroj: Ivan Pastor

Zdroj: www.therma.sk

Zdroj: Isifa.com
Galéria k článku
Takto sa to podarí:1. Mäso zbavíme tuku, vložíme do 2 l vody a privedieme do varu. Osolíme, pridáme čierne korenie a varíme 30 minút. Fazuľku očistíme a nakrájame na kúsky.
2. Cibuľu, mrkvu, zeler aj pór nakrájame na kocky, opražíme na margaríne, pridáme k mäsu a ďalších 20 minút varíme.
3. Zemiaky nakrájame na kocky a spolu s fazuľkou a saturejkou pridáme k mäsu a zelenine a ešte 20 minút varíme. Potom saturejku odstránime, mäso nakrájame na plátky a podávame so zeleninou.
Čas prípravy: 20 minút
Čas varenia: 70 minút
Stupeň náročnosti: 1