Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Bravčová krkovička s vajcom

Bravčová krkovička s vajcom

Zdroj: Život

Reklama

Čas prípravy: 20 minút, 4 porcie

Potrebujeme: 4 rezne bravčovej krkovičky po 100 g, 4 vajcia, olivový olej, mleté farebné korenie, soľ

Postup:

1. Očistené mäso opláchneme v studenej vode, osušíme, ľahko rozklepeme, posypeme mletým farebným korením, pokvapkáme olejom a necháme v mise odležať.

2. Na panvici rozohrejeme lyžicu oleja a mäso z oboch strán prudko opečieme. Mierne osolíme a pod pokrievkou dusíme 15 minút.

3. Z vajec si na druhej panvici pripravíme volské oká. Na tanier položíme plátok mäsa a navrch dáme volské oko. Podávame s varenými zemiakmi a so zeleninovou prílohou.

Vyberáme pre vás niečo PLUS