Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Bravčové mäso s chrenovou omáčkou

Bravčové mäso s chrenovou omáčkou

Zdroj: archív

Reklama

Čas prípravy: 1 hodina

Potrebujeme: 4 500 g bravčového údeného mäsa, 3 cibule, 1 pohár nakladaného chrenu, 1 téglik smotany na šľahanie, olej alebo tuk, petržlenová vňať

Ako na to: Cibuľu nakrájame na stredne hrubé kolieska a opečieme na rozpálenom tuku. Mäso nakrájame na plátky, pridáme k cibuli a prudko orestujeme. Mäso s cibuľou preložíme na pekáč. Smotanu zmiešame s chrenom a zmesou prelejeme mäso v pekáči. Pečieme v rozohriatej rúre pri teplote 200 °C asi 30 minút. Podávame s pečenými zemiakmi a nasekanou petržlenovou vňaťou.

Vyberáme pre vás niečo PLUS