Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Bravčové rezance s jabĺčkom

Bravčové rezance s jabĺčkom

Zdroj: archív

Reklama

Čas prípravy: 45 minút

Potrebujeme: 200 g bravčového stehna, 4 strúčiky cesnaku, 1 veľká cibuľa, 1 veľké jablko, 2 PL sójovej omáčky, 2 PL bieleho vína, 2 PL oleja, soľ, olej na vyprážanie, zelenina na ozdobu

Ako na to: Mäso nakrájame na plátky, zľahka naklepeme a nakrájame na rezance. Mäso dôkladne osolíme. Cibuľu a cesnak nasekáme na malé kúsky a zmiešame s nakrájaným mäsom.

Do druhej misky nahrubo postrúhame jablko, prilejeme k nemu víno, olej a sójovú omáčku. Na panvici rozpálime olej, pridáme mäso s cibuľou a cesnakom a opečieme. Primiešame jablkovú zmes a chvíľku podusíme. Do misiek rozdelíme uvarenú ryžu, pridáme mäsovú zmes a vrch ozdobíme čerstvou zeleninou.

Vyberáme pre vás niečo PLUS