Bravčovina s ananásom
11. 1. 2010, 1:00 (aktualizované: 11. 7. 2024, 13:23)

Zdroj: archív
Reklama
Čas prípravy: 10 minút. Čas opekania: 6 minút.
Potrebujeme: 1 kg bravčovej sviečkovice, 1/2 ananásu, soľ, mletá paprička čili, maslo na opekanie, 18 špajdlí alebo špáradiel
Postup: Bravčové mäso pokrájame na 18 hrubších koliesok, ananás na 18 kúskov. Maslo zohrejeme na panvici a medailóniky minútu opekáme z jednej, potom minútu z druhej strany. Vyberieme z panvice, osolíme a pridáme čili. V tej istej panvici opečieme z oboch strán ananásové kúsky a po vybratí ochutíme štipkou čili. Na špajdle alebo špáradlá napichujeme po jednom kúsku mäsa a ananásu.