Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Bravčovina s ananásom

Ananásové kúsky ochutíme štipkou čili.

Zdroj: archív

Reklama

Čas prípravy: 10 minút. Čas opekania: 6 minút.

Potrebujeme: 1 kg bravčovej sviečkovice, 1/2 ananásu, soľ, mletá paprička čili, maslo na opekanie, 18 špajdlí alebo špáradiel

Postup: Bravčové mäso pokrájame na 18 hrubších koliesok, ananás na 18 kúskov. Maslo zohrejeme na panvici a medailóniky minútu opekáme z jednej, potom minútu z druhej strany. Vyberieme z panvice, osolíme a pridáme čili. V tej istej panvici opečieme z oboch strán ananásové kúsky a po vybratí ochutíme štipkou čili. Na špajdle alebo špáradlá napichujeme po jednom kúsku mäsa a ananásu.

Vyberáme pre vás niečo PLUS