Čaká vás GRILOVAČKA s priateľmi? Neurobte TÚTO CHYBU! JUJ, toto vedieť, uľahčili by sme si...
21. 7. 2022, 11:00

Zdroj: Shutterstock
Aj vás rozčuľuje pripečené mäso na drevenej špajdli, ktoré ani za ten svet nechce ísť dole či už nožom alebo rukami? Skúste toto...

Mäso a zelenina pečené na drevenej špajdli sú vždy rýchlou a chutnou voľbou. Len občas sa pri jedení zamažeme viac, ako by sme chceli, keďže najmä mäsko drží na drevenej paličke ako prilepené. A tu nepomôže ani nôž ani vidlička a nám nezostáva nič iné ako s ním bojovať priamo na drevenej špajdli zubami. Aby ste sa tomuto vyhli máme pre vás skvelý tip.
Zdroj: SHUTTERSTOCK
jedlo - mäso grilované - gril - grilovačka - grilovanie
Skúste drevenú špajdľu najlepšie na noc, ale postačí aj aspoň 30 minút pred použitím, namočiť do studenej vody. Mäso sa po upečení bude krásne oddeľovať a dole pôjde ako po masle. To bude lahoda...