Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Čaká vás GRILOVAČKA s priateľmi? Neurobte TÚTO CHYBU! JUJ, toto vedieť, uľahčili by sme si...

Uľahčite si grilovanie týmto jednoduchým trikom.

Zdroj: Shutterstock

Reklama
Petra Mitringová

Petra Mitringová

redaktorka týždenníka Nový Čas pre ženy

Aj vás rozčuľuje pripečené mäso na drevenej špajdli, ktoré ani za ten svet nechce ísť dole či už nožom alebo rukami? Skúste toto...

Zdieľať

Video Player is loading.
Stream Type LIVE
Advertisement
Current Time 0:00
Duration 0:00
Remaining Time 0:00
Loaded: 0%
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
    Skúste tieto ŠŤAVNATÉ tvarohové koláčiky so sezónnym ovocím: NIKTO neodíde hladný!

    Mäso a zelenina pečené na drevenej špajdli sú vždy rýchlou a chutnou voľbou. Len občas sa pri jedení zamažeme viac, ako by sme chceli, keďže najmä mäsko drží na drevenej paličke ako prilepené. A tu nepomôže ani nôž ani vidlička a nám nezostáva nič iné ako s ním bojovať priamo na drevenej špajdli zubami. Aby ste sa tomuto vyhli máme pre vás skvelý tip.

    Zdroj: SHUTTERSTOCK

    jedlo - mäso grilované - gril - grilovačka - grilovanie

    Skúste drevenú špajdľu najlepšie na noc, ale postačí aj aspoň 30 minút pred použitím, namočiť do studenej vody. Mäso sa po upečení bude krásne oddeľovať a dole pôjde ako po masle. To bude lahoda...

    Vyberáme pre vás niečo PLUS

    Autor článku

    Petra Mitringová

    redaktorka týždenníka Nový Čas pre ženy

    Nový Čas pre ženy má sprevádza skoro celý dospelý život. Ako mnoho z vás aj ja som s ním vyrástla. Začínala som tu ako mladé dievča hneď po vysokej škole a som tu dodnes. Za ten čas som sa niekoľkokrát zamilovala, vydala a stala sa dvojnásobnou mamou. A ako som rástla, menili sa aj moje záujmy. Dnes pre vás vyberám tie najchutnejšie dobroty na stranách o varení, poradím ako schudnúť a prezradím nejakú tú pikošku o svetových celebritách. Písať pre vás a možno vám tak spríjemniť deň ma totiž veľmi baví.